Bruktmarked
Grav24 lanserer et eget bruktmarked for begravelsesbyrå og gravplassforvaltninger. Her kan også forhandlere annonsere innbytteutstyr.

Tjen penger og miljø på bruktmarked hos Grav24

Tirsdag 29. november lanserer grav24.no sitt eget bruktmarked. Her kan alle innenfor gravferdssektoren annonsere salg av brukt utstyr. I starten vil dette tilbudet være gratis.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 12 mnd. gammel.

Grav24 vil hjelpe sektoren til å redusere sitt klimaavtrykk. Utstyr som ikke brukes, men som er lagret i en krok, kan få nytt liv hos et nabobyrå eller i en annen forvaltning. Bruktmarkedet opprettes etter direkte spørsmål om muligheten for å etablere et slikt tilbud.

BRUKTMARKED

Vårt Bruktmarked trenger følgende opplysninger for annonsering:

  • Firma/byrå/forvaltning
  • Kontaktperson
  • Telefonnr.
  • E-post adresse
  • Tittel på utstyr/kjøretøy
  • Bilder av gjenstand (høyoppløst - gjerne flere)
  • Annonsetekst

Dette kan sendes til: bruktmarked@grav24.no

Daglig leder i Grav24, Alf Bergin, tilbyr nå et eget Bruktmarked for gravferdssektoren og forhandlere.

Klima- og miljøgevinst

Mer gjenbruk gir en klima- og miljømessig gevinst. – Det finnes mye utstyr innenfor gravferdssektoren som ikke blir brukt, sier daglig leder i Grav24, Alf Bergin. – Dette må kunne benyttes av andre, mener han.

Via Grav24 sitt Bruktmarked får folk vite hva som finnes av fullt brukbart utstyr og kjøretøy i omkringliggende forvaltninger og byråer.

Verktøy og kjøretøy som biler, minigravere og plenklippere, utstyr som løvblåsere og hekksakser, samt møbler og kontorutstyr, er eksempler på hva som kan bringes til torgs. – For å nevne noe. (Lista er ikke utfyllende).

Mange fornyer sitt sortiment med blant annet elektrisk verktøy og bilpark. Dermed sitter man igjen med fullt brukbart utstyr. I stedet for å kaste det, kan dette gi en slump penger. Mens andre med stram økonomi, kan kjøpe brukbart utstyr til en rimelig penge. – Vinn-vinn for begge parter, mener Bergin.

Forhandlere er velkommen med brukt utstyr

Forhandlere, som tar inn brukt utstyr ved innbytte ønskes også velkommen til å annonsere på Bruktmarkedet, sier Bergin. På den måten utvides nedslagsfeltet til stor nytte for både byrå og forvaltning, avslutter han.

Utfordringen er klar: La andre ta over gressklipperen, løvblåseren, bilen, traktoren eller minigraveren i stedet for at utstyret støver ned og opptar verdifull lagerplass.

Har du ytterligere spørsmål?
Kontakt daglig leder/ansvarlig redaktør på:
Telefon: 91 88 75 75 • E-post: alf@grav24.no

Powered by Labrador CMS